Verwarming

 

De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de cv-ketel. Een ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee en is in woningen meestal de grootste energieverbruiker.

Wat vindt u het belangrijkste argument wanneer u kiest voor een nieuwe cv-ketel? Comfort in huis of bewust omgaan met brandstoffen en zodoende energie besparen? Bewust omgaan met brandstoffen betekent niet dat u moet inleveren op uw comfort. De moderne generatie cv-ketels zorgt namelijk voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren hierin betekent dus dat u naast comfortverbetering tevens investeert in het milieu. Deze investering in een schoner milieu levert u een aanzienlijke besparing op uw energienota op. En, ook niet geheel onbelangrijk, door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel voorkomt u dat de kosten ten gevolge van mogelijke storingen aan uw oude cv-ketel sterk oplopen.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor de vervanging van uw cv-ketel. Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende periodes om tot vervanging over te gaan. Zo zit u niet in de kou en is er bovendien alle gelegenheid om uw installatie alle aandacht te geven. Misschien is het zinvol om gelijktijdig met de vervanging van uw cv-ketel uw volledige installatie te optimaliseren en bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen.

 

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van advies op maat!