Wij zoeken het graag hogerop

We sporen lekkages op, restaureren monumentale daken, maken daken klaar voor zonnepanelen en meer

Uw dak is bij ons in goede handen

Of het nu platte of hellende daken betreft, daken met een duurzaamheidsambitie, koper- en zinkwerk of daken met een terrasbestemming. Het team van Jack van der Spruit zorgt voor veilige en duurzame oplossingen.

In deze tijd waarin energie het meest besproken onderwerp is, is een goed geïsoleerd dak een van de populaire besparingsmaatregelen. En terecht, want een goed geïsoleerd dak draagt bij aan het verlagen van de energiekosten. Daarbovenop willen steeds meer mensen hun dak verrijken met zonnepanelen. Een goede stap richting duurzaamheid, maar zorg wel voor een goede basis. Niets zo vervelend als een net met zonnepanelen bedekt dak dat gaat lekken. Wij zorgen voor inspectie en eventuele reparaties.

Voor elk type dak
Ons team is van alle markten thuis. Wij zijn dan ook de aangewezen partij voor zowel standaardwerk als meer specialistische werkzaamheden. Roel- en felsconstructies, koper- en zinkwerk, het plaatsen van dakkapellen, wij kennen het klappen van de zweep.

Om een dak goed te houden, is onderhoud nodig. Resten van bladeren en ander vuil kunnen er voor zorgen dat het dak het regenwater niet goed kan afvoeren. Dit kan voor grote problemen zorgen. Laat uw dak en hemelwaterafvoeren dus regelmatig inspecteren om onaangename verrassingen te voorkomen.

Wilt u een écht goed dak boven uw hoofd? Reken op de expertise van het team van Jack van der Spruit.

Offerte aanvragen
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan