Het team van Jack van der Spruit is specialist in het verzorgen van warmwaterregelingen

Met onze reguliere boilers en ketels, maar ook met duurzame oplossingen als warmtepomp boilers en solarsystemen realiseren we uw wensen.

Warm water

Warm tapwater is op verschillende manieren te realiseren. Met een combi cv-ketel bijvoorbeeld, een twee-in-een-oplossing voor verwarming en warm tapwater. Wij werken graag met ketels van ATAG en Intergas. Is er in uw keuken geen aansluiting op de cv-ketel (mogelijk)? Dan is een boiler een prima optie. Een boiler is een warmwatertoestel waar water in wordt verwarmd en opgeslagen. Het grote voordeel van een boiler is de directe beschikbaarheid van warm water.

Duurzame oplossingen
Voor liefhebbers van meer duurzame oplossingen installeert het team van Jack van der Spruit ook warmtepompboilers en solarsystemen. Een warmtepompboiler zorgt voor de verwarming van sanitair water en is een duurzaam -en energiebesparend- alternatief voor boilers of geisers op gas. De warmtepomp werkt namelijk op stroom en verbruikt tot 75% minder energie dan een traditionele boiler. Een andere duurzame oplossing is het plaatsen van zonnecollectoren met een voorraadvat voor warm water. De opgevangen zonne-energie is de basis voor de verwarming van het voorraadwater en vervolgens het kraanwater.

Wilt u ook douchen op zonne-energie? Het team van Jack van der Spruit staat voor u klaar!

Vraag een offerte aan
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan