Met het Honeywell Evohomesysteem regelt u de temperatuur in iedere kamer apart

Dat doet u via het centrale bedieningspaneel óf via de app op uw mobiele telefoon

Zoneregeling met het Evohomesysteem

Voor het inregelen van de juiste temperatuur per ruimte, maken we bij Jack van der Spruit gebruik van het Evohomesysteem van Honeywell. Met deze oplossing voor slimme zoneregeling verwarmt u alleen de kamers die u gebruikt. Zo houdt u controle over de temperatuur én uw energierekening.

Eenvoudig te bedienen
Met het Evohomesysteem kunt u twaalf slimme verwarmingszones instellen en bedienen. Vanuit uw luie stoel, maar ook als u onderweg naar huis bent. Ga voor een warme living, een keuken waarin gewerkt mag worden en een slaapkamer waar het overdag warm en ’s nachts wat kouder is. Stel de temperatuur in via de app of het bedieningspaneel. Zowel de interface in de app als het bedieningspaneel zijn overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Geef iedere zone een eigen naam en stel indien gewenst een individueel weekprogramma in. Wilt u de temperatuur aanpassen? Selecteer de zone in de app of op het bedieningspaneel en verhoog of verlaag de temperatuur in een handomdraai.

Hoe werkt het Evohomesysteem?
Het draadloze Evohomesysteem ontvangt de gemeten temperaturen via de sensoren die in de verschillende ruimtes worden aangebracht en stuurt de radiatorregelaars en/of vloerverwarmingsregelaar aan. Het team van Jack van der Spruit zorgt voor de installatie en maakt u graag wegwijs in de bediening.

 Wilt u de temperatuur in iedere kamer apart regelen? Ga ook voor het Evohomesysteem van Honeywell. Wij zijn ambassadeur van Honeywell en verzekeren u van vijf jaar productgarantie.

Vraag een offerte aan
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan