Jack van der Spruit verhelpt de storing aan uw cv-ketel binnen 24 uur

Klanten met een onderhoudscontract betalen geen voorrijkosten of arbeidsloon

Ga voor zekerheid en voorkom storingen aan uw cv-ketel

Met goed periodiek onderhoud houden we uw huis warm en storingen aan uw cv-ketel buiten de deur. Klanten met een onderhoudscontract kunnen elk jaar rekenen op een controle van hun ketel. Onze onderhoudsexpert controleert uw cv-ketel op verschillende zaken om storingen te voorkomen. Denk hierbij aan de werking van de ventilator en brander, de staat van de bedrading, de beveiliging en alle instellingen. Met een onderhoudsabonnement betaalt u geen extra voorrijkosten of arbeidsloon, alleen de kosten voor onderdelen die aan vervanging toe zijn worden doorberekend. Deze onderdelen hebben wij vaak op voorraad in onze bus, wat betekent dat we het eventuele onderhoud direct kunnen uitvoeren.

Ook voor particulieren zonder onderhoudscontract
Heeft u geen onderhoudscontract bij ons? Dan laten we u natuurlijk niet in de kou staan. Wanneer u bij een storing aan uw cv-ketel ons vaste nummer belt en direct een onderhoudscontract bij ons afsluit, staan binnen 24 uur ook bij u op de stoep. Uiteraard tegen dezelfde voorwaarden als particulieren die al langer van onze diensten gebruik maken.

Zelf de storing oplossen?
Soms is het mogelijk om een storing aan de cv-ketel zelf op te lossen. Controleer of de ketel voldoende druk heeft en check de hoeveelheid lucht in het apparaat. Komt u er zelf niet uit? Reken gerust op het team van Jack van der Spruit. 

Gedegen onderhoud is de beste manier om storingen aan uw cv-ketel te voorkomen. Het kan echter gebeuren dat er alsnog een storing in uw installatie optreedt. U kunt binnen 24 uur rekenen op de benodigde hulp. Oók in het weekend.

Contact opnemen
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan