Op welke manier u ook wilt verwarmen

Het team van Jack van der Spruit zorgt voor het gewenste comfort

Verwarmen kan op diverse manieren

Een woning of werkomgeving kan op verschillende wijzen worden verwarmd. Verwarmen middels een cv-ketel en bijbehorende cv-installatie is tot op de dag van vandaag het meest voorkomend. Cv-installaties en radiatoren voorzien het gehele pand van warm water voor de verwarming van de ruimtes. Is de installatie uitgerust met een combi cv-ketel? Dan kan men ook rekenen op warm tapwater. Deze cv-ketel is het hart van de installatie.

Hier wordt water opgewarmd en naar de verwarmingselementen in het pand gedistribueerd. Wilt u een installatie laten aanleggen, bent u toe aan een nieuwe cv-ketel of wilt u het onderhoud uit handen geven? Het team van Jack van der Spruit staat voor u klaar!

Duurzaam verwarmen
Voor liefhebbers van meer duurzame oplossingen installeert het team van Jack van der Spruit vloer-, wand- en plafondverwarming en warmtepompsystemen. Vloerverwarming is net als bij de cv-installatie een vorm van centrale verwarming, maar dan via de vloer. Vloerverwarming is er in twee varianten: het natte systeem waarbij de verwarming plaatsvindt via buizen met warm water en de droge variant waarbij door middel van verwarmingsfolie wordt verwarmd. Het grote voordeel van vloerverwarming is dat het van onderaf verwarmd, dit zorgt voor een hogere comfortbeleving. Vloerverwarming verbruikt bovendien minder energie.

Gaat u voor vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp? Dan gooit u op het gebied van duurzaamheid hoge ogen. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of grondwater om deze vervolgens inpandig in te zetten voor verwarming en -in de meeste gevallen- voor de realisatie van warm tapwater. Een warmtepomp maakt dus gebruik van hernieuwbare energie. Iets wat positief werkt op de CO2-uitstoot en én op de energiekosten.

Voor iedereen die er warmpjes bij wil zitten: het team van Jack van der Spruit staat voor u klaar!

Vraag een offerte aan
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan