De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming is comfortabel, mooi (er zijn geen ontsierende leidingen en radiatoren nodig), hygiënisch en zuinig

Vloerverwarming is een duurzame oplossing

Vloerverwarming is net als bij de cv-installatie een vorm van centrale verwarming, maar dan via de vloer. Hoewel de investering in vloerverwarming hoger ligt dan die in de traditionele cv-installatie, is vloerverwarming in de gebruiksfase aanzienlijk voordeliger.

De maximale watertemperatuur van 40 graden zorgt voor een flinke energiebesparing ten opzichte van traditionele systemen die tot 65-75 graden nodig hebben om ruimtes te verwarmen. Dat heeft een positief effect op uw energierekening én op het klimaat. Gaat u voor vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp? Dan gooit u op het gebied van duurzaamheid nog hogere ogen.

Jack van der Spruit zorgt ook voor onderhoud van vloerverwarming
Vloerverwarming is er in twee varianten: het natte systeem waarbij de verwarming plaatsvindt via buizen met warm water of de droge (elektrische) variant waarbij door middel van verwarmingsfolie wordt verwarmd. Beide systemen zorgen voor verwarming vanaf de vloer voor een consistente, efficiënte warmte. Kiest u voor de eerste variant? Dan zorgt het team van Jack van der Spruit ook voor het onderhoud door middel van het doorspoelen van de buizen. Hiermee garanderen we een optimale werking van het systeem.

Met vloerverwarming heeft u volledige inrichtingsvrijheid. Ontsierende leidingen en radiatoren behoren tot het verleden. Bovendien is vloerverwarming te combineren met elk type vloer, dus ook met laminaat en houten vloeren.

Voor iedereen die waarde hecht aan comfort: het team van Jack van der Spruit staat voor u klaar!

Vraag een offerte aan
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan