Met het Honeywell Evohomesysteem verwarmt u per ruimte

Inregelen doet u via het centrale bedieningspaneel óf via de app

Duurzame oplossing voor verwarming per ruimte

Wilt u uw woning optimaal verwarmen en hiermee besparen op uw energieverbruik en tegelijkertijd het klimaat een dienst bewijzen? Met het Honeywell Evohomesysteem is dat een fluitje van een cent. Deze oplossing maakt verwarmen per ruimte eenvoudiger dan ooit. De woonkamer op 21 graden, de studeerkamer op 19 en de slaapkamer op 15? U regelt het eenvoudig via het bedieningspaneel of de app. Met deze oplossing voor verwarmen per ruimte verwarmt u alleen de kamers die u gebruikt. Zo houdt u controle over de temperatuur én uw energierekening.

Hoe werkt het Evohomesysteem?
Het draadloze Evohomesysteem ontvangt de gemeten temperaturen via de sensoren die in de verschillende te verwarmen ruimtes worden aangebracht. Met deze informatie worden de radiatorregelaars en/of vloerverwarmingsregelaar aangestuurd. Voor de installatie van dit systeem voor het verwarmen per ruimte kunt u rekenen op het team van Jack van der Spruit. Natuurlijk maken we u ook graag wegwijs in de bediening.

Eenvoudig te bedienen
Met het Evohomesysteem kunt u twaalf slimme verwarmingszones instellen en bedienen. Gewoon vanuit uw luie stoel of zelfs vanaf kantoor of vanuit de auto. Zowel de interface in de app als het bedieningspaneel zijn overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Geef iedere zone een eigen naam en stel indien gewenst een individueel weekprogramma in voor de te verwarmen ruimtes. Wilt u de temperatuur in een van de kamers aanpassen? Selecteer de zone in de app of op het bedieningspaneel en verhoog of verlaag de temperatuur met één druk op de knop. Eenvoudiger kan het niet.

Wilt u per ruimte verwarmen? Ga ook voor het Evohomesysteem van Honeywell. Het team van Jack van der Spruit staat voor u klaar!

Offerte aanvragen
Voor al uw dak, verwarming, sanitair en onderhoud

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan